CFAH.org

LES FORMACIONS

L’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme és qui ha assumit els costos de la formació dels treballadors i les empreses de la destinació. Les formacions d’aquest any les portarà de nou a terme l’Ajuntament de Lloret de Mar – Lloret Turisme, amb el consens del sector privat.

Al 2020 hi va haver dos tipus de formacions: la primera era més general sobre mesures bàsiques de prevenció i plans de contingència, i la segona eren formacions adaptades a cada sector: restauració, hotels, comerç, transport, etc. Per a aquest 2021 es plantegen repetir les formacions adaptades a el sector, en un format molt pràctic per actualitzar i donar a conèixer de primera mà les novetats i aplicacions sobre la higiene i mesures sanitàries contra el COVID19.

Al 2020 es van fer més de 8.500 formacions: 3.443 treballadors turístics del municipi han realitzat la formació general, i 5.065 han pres part a les formacions sectorials de comerç, bars/cafeteries/oci nocturn, restaurants, transports i allotjament.

Altimir, grup empresarial amb més de 25 anys en el sector de la Salut mediambiental i la Seguretat alimentària

Tots els treballadors i empreses del sector turístic de Lloret de Mar hi poden participar.

Es fan online en sessions grupals amb professors i suport documental, en sessions de fins a 1.000 participants.

Al 2020 es van dur a terme 10 sessions en total sobre 6 temàtiques diferents:
• Comerç
• Bars / Cafeteries
• Restauració
• Transport
• Hotels part restauració
• Hotels altres serveis

Per a aquest 2021 està previst realitzar 10 sessions per sectors i departaments amb la voluntat d’arribar a tots els professionals de les nostres empreses turístiques.