CFAH.org

Activitats d'estiu

Natura

Activitats de lleure

Les activitats de platja, així com les d’aventura, Actiu-Natura, marxa nòrdica, quads, bicicletes, Troll Aventura i minigolf, entre d’altres, porten a terme un procés de la desinfecció abans de cada nou ús o canvi d’usuari. Els treballadors són els responsables d’efectuar una desinfecció abans de l’arribada d’un nou client.

Descoberta de la natura

Mitjançant l’associació mediambiental Xatrac, l’Ajuntament de Lloret ofereix diferents propostes per descobrir el patrimoni natural de Lloret de Mar com unes nadades en grup i unes sortides de snorkel en família.
Com a novetat, aquesta temporada també es podrà gaudir d’unes sortides de pàdel surf tant d’iniciació com de perfeccionament i unes sessions de pàdel ioga a primera hora del matí a la platja de Fenals.

Programa de
dinamització de platges

Miniclub: servei gratuït, ubicat a les platges de Lloret i de Fenals, per a infants de 3 a 12 anys, amb diverses propostes lúdiques i activitats a càrrec de monitors de lleure.

Esport:
– Activitats dirigides al matí d’aeròbic, zumba o gimnàstica de manteniment a Lloret (9:00) i Fenals (10:30).
– Dinamització esportiva diària a la platja de Lloret amb partits de vòlei i futbol platja.

Benestar: Aquest any s’ofereix novament ioga per a adults i famílies a les platges de Lloret i de Fenals.

Rutes de mar

Senders marítims senyalitzats que voregen els camins de ronda i que són ideals per a la pràctica de la natació i l’snorkelling. Lloret disposa de dues rutes de mar, que ofereixen un total de 2,5 km abalisats per nedar amb seguretat.

Cultura

Outdoor Summer Festival

Un complet programa cultural, amb música, teatre, circ i dansa en petit format que es desenvoluparà a l’aire lliure en diversos indrets singulars de Lloret de Mar.

Visites guiades i teatralitzades

Lloret Turisme ofereix visites guiades en diferents idiomes per descobrir el patrimoni cultural de Lloret de Mar.
N’és un exemple la Ruta Indiana pel centre de Lloret que permet conèixer el passat d’ultramar de la vila, o les teatralitzades, amb música, als Jardins de Santa Clotilde.

Lloret Drone Festival

Aquest estiu, com a novetat, Lloret de Mar organitza un festival amb drons tots els divendres de juliol i agost a les 22.30h a la platja de Lloret. Una proposta única a Europa amb drons de llum realitzant un espectacle nocturn amb acompanyament musical.