Activitats d'estiu

Natura

Activitats de lleure

Les activitats de platja, així com les d’aventura, Actiu-Natura, marxa nòrdica, quads, bicicletes, Troll Aventura i minigolf, entre d’altres, porten a terme un procés de la desinfecció abans de cada nou ús o canvi d’usuari. Els treballadors són els responsables d’efectuar una desinfecció abans de l’arribada d’un nou client.

Descoberta de la natura

Mitjançant l’associació mediambiental Xatrac, l’Ajuntament de Lloret ofereix tallers i propostes familiars que van des d’una sortida d’snorkel en família fins a una gimcana anomenada Enigma dels Jardins als Jardins de Santa Clotilde. Setmanalment també hi ha un punt d’informació mediambiental a la Casa del Mar, centre d’interpretació mediambiental a la platja de Fenals.

Programa de
dinamització de platges

Miniclub: servei gratuït, ubicat a les platges de Lloret i de Fenals, per a infants de 3 a 12 anys, amb diverses propostes lúdiques i activitats a càrrec de monitors de lleure.

Esport:
– Activitats dirigides al matí d’aeròbic, zumba o gimnàstica de manteniment a Lloret (9:00) i Fenals (10:30).
– Dinamització esportiva diària a la platja de Lloret amb partits de vòlei i futbol platja.

Benestar: com a novetat, enguany hi ha ioga per a adults i famílies a les platges de Lloret i de Fenals.

Rutes de mar

Senders marítims senyalitzats que voregen els camins de ronda i que són ideals per a la pràctica de la natació i l’snorkelling. Lloret disposa de dues rutes de mar, que ofereixen un total de 2,5 km abalisats per nedar amb seguretat.

Cultura

Outdoor Summer Festival

Un complet programa cultural, amb música, teatre, circ i dansa en petit format que es desenvoluparà a l’aire lliure en diversos indrets singulars de Lloret de Mar.

Visites guiades i teatralitzades

Lloret Turisme ofereix visites guiades en diferents idiomes per descobrir el patrimoni cultural de Lloret de Mar.
N’és un exemple la Ruta Indiana pel centre de Lloret que permet conèixer el passat d’ultramar de la vila, o les teatralitzades, amb música, als Jardins de Santa Clotilde.